Hoofd Menu

Netwerken en Internet

Software van het Huis

Ambachten

Onderhoudsproducten

Voor onderhoud van computers vertrouwen wij op producten van Interflon.

 

Interflon staat voor hoogwaardige professionele producten.

 

Van het uitgebreide gamma van Interflon hebben wij steeds 3 producten op stock: 

  • Fin Super

   Droogsmeermiddel met Teflon®, met zeer goede reinigende-, smerende- en beschermende werking. Kruipt, lost vuil op, verdrijft vocht en smeert beter en langer dan conventionele smeerolie. Laat een schone, droge smeerfilm achter die niet druipt, niet vlekt, geen stof of vuil aantrekt en langdurig beschermt tegen vocht en roestvorming.
   PC tip: ideaal om lawaaierige ventilatoren terug stil te krijgen.

  • Foam Cleaner

   Krachtige, professionele schuimreiniger voor het snel en streeploos reinigen en ontvetten van alle soorten glas, spiegels, Acrylglas, kunststof, lakwerk, apparaten, meubels, computers, TFT schermen en vele andere watervaste oppervlakken.
   PC tip: vetvrij maken van smartphone, flatscreen en toetsenborden

  • Power Wipes 

   Sterke reinigingsdoeken, geïmpregneerd met een krachtige industriële reiniger voor het snel en gemakkelijk schoonmaken van handen, gereedschappen, werkplekken, onderdelen, machines en vele andere oppervlakken. Ook zeer geschikt voor het verwijderen van graffiti.
   PC tip: reingen van oppervlaktes waar u liever geen schuim gebruikt, ook toetsenborden, pckasten en laptops. Na het opdrogen eventueel het scherm nog eens met een zachte doek opblinken.